Jucătorii Petrolului au rezolvat Cupa României, în sensul că au scăpat de grija ei, permiţându-le celor de la FCSB să meargă în finală. Cu o prestaţie slabă faţă de jocurile anterioare, Filipe Teixeira ne-a servit după joc o porţie sănătoasă de limbă de lemn, spunând că Petrolului îi mai rămâne să se concentreze acum pe lupta pentru locul al doilea.

Aşa să fie! Ia concentraţi-vă voi şi bateţi, luni, Pandurii. Şi nu numai pe ei. Sunt şase puncte şi un meci mai puţin până la locul al doilea. Iar Craiova s-a apropiat la unul singur. Aşa că pentru acest loc secund pe care vreţi să-l serviţi fanilor ploieştenilor va trebui să munciţi niţel.

Este însă posibil ca unii dintre jucători să se concentreze de pe bancă la ultimul obiectiv rămas în viaţă. Rednic are anvergura necesară pentru a pune la punct nişte fotbalişti importanţi.

După meciul cu FCSB, încrederea suporterilor în fotbaliştii Petrolului a fost serios afectată. Din criză nu se poate ieşi decât cu rezultate. În meciul cu Pandurii, în cel cu FCSB şi în multe altele.    

Vă băgaţi sau mai punem o dată placa aia cu atitudinea care a făcut diferenţa?