Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 12:18:38

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cui îi mai stă mintea la fotbal?


3 aprilie 2015

citeşte totul despre:
petrolul,
fscb,
filipe,
teixeira,
lupii,
cuparating  rating  rating  rating  rating     (815 vizualizări)

Punctul de plecare al acestei situaţii îl reprezintă, fără doar şi poate, situaţia financiară a clubului care a dat semne de îmbolnăvire încă din vară. Arestarea patronului şi a directorului general a pus capac, iar insolvenţa este o consecinţă a mai multor probleme cu care Petrolul s-a confruntat de-a lungul timpului şi care au explodat, pur şi simplu, toate odată.

Jucătorii importanţi se află la final contract. Numeroşi petrolişti au mulţi bani de încasat, iar o recuperare completă a sumelor pe care clubul le datorează este puţin probabilă.

Aşadar, în aceste condiţii, le mai poate sta mintea la fotbal? De fapt, le mai stă gândul la Petrolul sau zboară în altă parte?

Răspunsul a fost oferit joi seară, pe Arena Naţională. Dacă nici prezenţa într-o finală de Cupă şi posibilitatea cât de poate de reală de a câştiga trofeul nu-i mişcă, atunci cum să spui: “Pentru noi, acum, cel mai important este locul doi. Trebuie să ne gândim la îndeplinirea obiectivului”? Pe bune, Filipe? Ia zi-ne şi nouă cum vă gândiţi voi la locul al doilea? V-aţi gândit la el şi la meciurile cu Craiova şi CSMS Iaşi?

Petrolul este o echipă care se frământă în ea însăşi şi, atunci când are meci tare, se prezintă sub aspect de diluat de fotbal. Dacă mai pui şi ceva esenţă moale, cum ar fi capacitatea fotbalistică a unor jucători precum Satli, Fanchone, Ipsa şi alţii, atunci eşti numai bun de mâncat la desert.

Pe lângă problemele de lot trecute şi actuale, pe lângă faptul că Tamuz, De Lucas şi Tchite au jucat după accidentări de durată, jucătorilor le-a lipsit atitudinea.

Este aspectul care a suferit o schimbare dramatică de la meciul din tur, până la cel din retur.

Înfrângerea şi jocul penibil din meciul cu FCSB aduc atingere fiecărui suporter al Petrolului. Tocmai pentru s-au produs într-o partidă cu fecesebiştii. Mai ştiţi? Ăia care au dansat pe Ilie Oană şi care i-au înjurat pe ploieşteni la meciul din tur.

Dar cui îi mai stă mintea la Petrolul şi la suporterii săi?

Foto> sportpictures.eu

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online