În buletinul procedurilor de insolvenţă, Petrolul apare cu o serie de datorii, şi altele decât cele ştiute deja. Conform informaţiilor preluate de sportnews.ro, clubul are inclusiv datorii la LPF în contul baremelor pentru arbitri, aproximativ 131.000 de lei.  Acestea nu ar fi o problemă pentru că se opresc, oricum, din banii care vin din participarea în Cupa României, acolo unde Petrolul este în semifinale, sau din drepturile de televizare. Arbitrii şi obsevatorii pentru un meci din Liga I costă în jur de 4.000 de euro.

Rămân datoriile către foşti şi actuali jucători, în situaţia în care, cu unii dintre ei, clubul se află în litigiu.

Cel mai tare din dosarele înregistrate la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor este Bornescu: 137.500 de euro. Geraldo, care şi-a depus dosarul la FIFA, solicită 64.800 de euro. Până şi Camara, cu un sigur gol marcat, la ultimul meci în tricoul lupilor, vrea 33.500 de euro, în cererea înregistrată la FIFA.

Ceilalţi sunt Guilherme (5.000 euro), Walter Fernandez (40.000 euro), Povilas (18.000 euro), Peteleu (40.000 euro !). Aceştia sunt doar fotbaliştii înregistraţi pentru că, în principiu, toţi jucătorii mai vechi au bani de luat din bonusurile pentru performanţă.

Pe lista publicată de portarul insolvenţelor mai sunt Pandurii Tg. Jiu, cu aproape 88.000 de lei (datorie care vine din mandatul lui Vivi Răchită pentru transferul lui Apostu) şi Săgeata Năvodari, cu 195.000 de lei, pentru Peteleu.

Toţi se vor aşeza la masa credală, odată cu ANAF şi SGU.