Antrenorul ploieştean a lăsat eleganţa deoparte şi s-a arătat extrem de mâhnit după jocul cu Craiova, pierdut de petrolişti cu 1-2, pe Ilie Oană. Intr-un interviu acordat postului LookTV, Rednic a susţinut că va face schimbări majore în echipă şi că unii jucători au devenit nemotivaţi în continuarea activităţii.

„ Nu ştiu dacă să îi felicit pe cei de la Craiova sau să îmi cert jucătorii. Noi le-am făcut cadou victoria. La pretenţiile şi jucătorii pe care îi avem, chiar e inadmisibil să luăm gol la prima fază fixă. La meciul cu Iaşi am zis că e responsabilitatea mea, aici nu mai e. Ştiu cum am pregătit jocul. Dacă pe unii jucători nu îi mai interesează campionatul şi se gândesc doar la Cupa României, atunci să spună.

Prefer să îmi spună că aşteaptă returul ca să plece. Dacă nici din penalty nu dau gol, chiar nu meritam mai mult. E inadmisibil ce s-a întâmplat. Am insistat pe fazele fixe şi tot am luat gol. Voi face nişte schimbări în următoarele meciuri. N-avem un atacant adevărat care să profite de situaţiile pe care le avem", a spus Mircea Rednic la Look TV.