Antrenorul Mircea Rednic s-a arătat bucuros de faptul că toţi jucătorii care au încheiat cantonamentul din Antalya au decis să rămână la Petrolul măcar până la vară. Tehnicianul Petrolului a anunţat că echipa ploieşteană se află în tratative avansate cu încă trei jucători, doi dintre ei, din campionatul belgian, urmând să sosească, cel mai probabil, până duminică.

Cel de-al treilea se află deja în curtea clubului, vine de la Metz, are 18 ani şi este fost component al echipelor naţionale franceze de juniori.

Petrolul începe returul vineri, pe stadionul Ilie Oană, odată cu meciul cu FC Braşov. Rednic a declarat, într-o conferinţă de presă organizată joi, că lupii sunt pregătiţi pentru câştigarea partidei.

“Sunt bucuros de faptul că jucătorii care au participat la cel de-al doilea stagiu din Antalya au rămas şi vor rămâne. Şi ieri a fost o discuţie legată de situaţia clubului, jucătorii au înţeles şi chiar i+am felicitat, pentru că reacţia lor a fost peste aşteptările mele. Mi-au spus că vor juca la fel ca înainte, că, din punct de vedere sportiv, nu s-au schimbat lucrurile. Meciul cu FC Braşov este primul din acest an, este foarte important şi suntem pregătiţi să câştigăm. Obiectivul este să câştigăm fiecare meci. Chiar dacă nu vom putea evolua în cupele europene, o cupă, o clasare cât mai sus înseamnă mult. Clubul şi jucătorii au interese comune, pentru că sunt la mijloc banii din drepturile de televizare, din câştigarea unui trofeu. În plus, este clar că şi jucătorii îşi doresc să termine sezonul cât mai bine, iar cei care vor dori să plece vor avea o carte de vizită bună. Am văzut Braşovul de două ori la lucru, ne-am luat măsuri pentru a contracara jocul lor şi pentru a câştiga meciul”, a declarat Mircea Rednic.

Lupii reiau competiţia cu multe probleme de lot. Tamuz şi Ipsa sunt accidentaţi, iar Satli este suspendat. În aceste condiţii, Mareş va fi titular la meeciul cu FC Braşov şi, în defensivă, va fi coborât Filip, lângă Geraldo.

De asemenea, noile achiziţii Ciprian Vasilache şi croatul Ivan Simurina nu pot fi folosiţi pentru că nu le-au sosit cartea verde.

Până duminică este de aşteptat să se încheie negocierile cu cei trei jucători străini. Rednic a specificat că fotbaliştii din Belgia, ambii de profil ofensiv, vor fi titulari.

Foto> fcpetrolul.ro