Aşa cum era de aşteptat, Opel, sponsorul principal al Petrolului, a renunţat la colaborare. Anunţul a fost făcut de către directorul executiv al clubului, Andi Crângu, în cadrul unei întâlniri cu suporterii. Discuţiile au fost preluate de sportnews.ro de pe site-ul suporterilor petrolişti.

În mod normal, Opel a renunţat să îşi mai pună sigla pe pieptul jucătorilor Petrolului din cauza problemelor cu justiţia pe care le au trei dintre conducătorii clubului, dar şi pentru că societatea a intrat în insolvenţă.

De altfel, Andi Crângu le-a spus suporterilor că mai multe firme au bătut în retragere. Săptămâna aceasta va fi semnat, totuşi, un contract de sponsorizare, iar logoul firmei va fi imprimat pe spatele tricourilor de joc. De asemenea, sunt discuţii cu trei firme pentru faţa tricoului.

În acdrul aceleaşi întâlniri, Mircea Rednic a spus că intenţionează să-şi prelungească, pentru încă un an, contractul cu Petrolul, pentru a da un exemplu. Tot el a anunţat că Victor Astafei va fi căpitan la meciul cu FC Braşov şi că banderola i-a fost propusă, printer alţii, şi unui alt jucător român, care a refuzat. Teixeira şi Geraldo rămân până la vară, la expirarea contractului.

Săptămâna aceasta vor sosi la Petrolul doi atacanţi, unul din Belgia şi celălalt din Scoţia, iar miercuri va semna şi un fundaş central.

Conturile clubului au fost deblocate şi, joi, sunt aşteptaţi să intre banii din drepturile de televizare, 1.2 milioane de euro. 

Foto: fcpetrolul.ro