Petrolul a terminat cantonamentul din Antalya şi, la ora asta, conform planului iniţial, Rednic trebuia să aibă la dispoziţie lotul cu care va începe returul de campionat. Un lot are, dar, aşa cum s-a văzut, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la târg.

De fapt, Rednic habar nu are, în acest moment, dacă poate miza pe aproape jumătate din echipă. De aici şi avansarea datei de 23 februarie, la care campania de transferuri ia sfârşit şi în Liga I. Va fi, într-adevăr, o zi mare petru Petrolul, ziua pe care toată lumea, nu doar angajaţii şi conducătorii clubului, o aşteaptă cu înfrigurare. Măcar ştim cum stăm, corect?!

Nu prea, pentru că va fi cam târzior. Luaţi prin suprindere de cererea de insolvenţă, fotbaliştii Petrolului care se gândeau să plece acum sau la vară au cam intrat în vrie. Timpul scurt va produce scântei la negocieri, pentru că, pe de o parte, impresarii jucătorilor care vor să plece vor încerca să servească interesele noilor clienţi, în timp ce Petrolul trebuie să obţină un preţ decent, acum, în insolvenţă.

Aşa că va fi greu ca un fotbalist de la Petrolul să plece practic liber de contract, oferindu-se, în schimb, să renunţe la banii pe care îi mai are de încasat, cum s-a propus pentru cel puţin doi jucători.

În orice caz, Rednic nu va şti pe cine se bazează cu adevărat, decât la un moment foarte apropiat de reluarea campionatului. În zilele care au mai rămas până la meciul cu FC Braşov, din etapa a 18-a, trebuie clarificată situaţia lotului.

După aceea, vom vedea consecinţele evenimentelor din cea mai urâtă iarnă a Petrolului.