Clubul Petrolul a postat, pe site-ul oficial al clubului, un comunicat cu privire la intrarea în insolvenţă. “Aprobarea de către Tribunalul Prahova a cererii SC FC Petrolul Ploieşti SA privind deschiderea procedurii de insolvenţă, cu intenţia fermă de reorganizare a activiţăţii clubului nostru sub control judicial, reprezintă singura măsură viabilă, oportună şi decentă ce s-a impus în actualul context economico-financiar creat şi în raport cu multiplele dificultăţi pe care clubul trebuie să le gestioneze.

Insolvenţa, în forma sa generală, declarată în scopul identificării celor mai oportune măsuri de redresare economică prin reorganizarea activităţii pe baza unui plan aprobat de creditori, NU este şi NU va fi niciodată punctul terminus al lupilor galbeni ci, din contră, va fi baza reconstrucţiei sănătoase a clubului nostru.

FC Petrolul Ploieşti îşi exprimă încrederea că toţi suporterii echipei noastre vor înţelege foarte clar că acest pas făcut de către club reprezintă un nou început, pe care întreaga suflare petrolistă trebuie să îl trateze cu maximă solidaritate”, se arată pe fcpetrolul.ro