Soni Mustivar a părăsit Petrolul. Mijlocaşul defensiv a solicitat rezilierea contractului, iar părţile s-au înţeles. Conform fcpetrolul.ro, fotbalistul i-a solicitat patronului Dan Capră să fie lăsat să plece. “După 3 ani petrecuţi la Ploieşti, Mustivar şi-a dorit o schimbare în carieră şi i-a cerut patronului FC Petrolul, Dan Capră, să fie de acord cu rezilierea înţelegerii, cu 6 luni mai devreme faţă de termenul final al angajamentului său semnat cu gruparea lupilor.

Oficialul clubului a considerat că Mustivar şi-a făcut pe deplin datoria la Petrolul şi a acceptat solicitarea internaţionalului haitian, răsplătindu-i astfel munca depusă în cele 3 sezoane în tricoul galben-albastru, timp în care a şi fost unul dintre căpitanii formaţiei.

”Vreau să îi mulţumesc domnului Dan Capră pentru că m-a înţeles şi a fost de acord cu reziliarea contractului, având acum şansa unui nou început. De asemenea, mulţumesc clubului, suporterilor şi foştilor mei colegi, alături de care am trăit clipe minunate la Petrolul”, a declarat Mustivar” – se arată într-un comunicat al clubului Petrolul.

Mustivar era unul dintre puţinii jucători ai Petrolului rămaşi din vechea gardă, care au fost implicaţi în ascensiunea Petrolului, de la echipa care se salva de la retrogradare în 2012, la cea care câştiga Cupa României un an mai târziu şi se califica de două ori consecutiv în playoff-ul Europa League. În ultima vreme, Mustivar nu jucase foarte mult, în parte din cauza concurenţei puternice, dar şi pentru că a fost accidentat.

Săptămâna trecută, Priso a plecat şi el de la Petrolul, în aceleaşi condiţii.