Directorul executiv al clubului Petrolul, Andi Crângu, a declarat – răspunzând unei întrebări puse de către un jurnalist - că acţionarii sunt dispuşi să ia în calcul eventuale oferte din partea unor persoane care doresc să achiziţioneze pachete de acţiuni la societate. Acesta s-a arătat nemulţumit de felul în care presa centrală a reflectat situaţia de la Petrolul şi a mulţumit celei prahovene pentru obiectivitate.

“Până acum nu au fost discuţii, nu am avut o ofertă din partea cuiva în ceea ce priveşte achiziţionarea unui pachet de acţiuni la club. Au fost unele tatonări, dar nicio ofertă. Acţionarii sunt dispuşi să le ia în considerare, dacă vor apărea”, a declarat oficialul Petrolul în cadrul conferinţei de presă de luni.

El a discutat şi despre informaţiile apărute în presă. “În ziua în care se anunţa că Steaua îi vinde pe Szukala şi Sânmărtean, mai jos, pe pagină, se scria că Petrolul se dezintegrează (n.r. – cu referire la plecarea lui Albin). Adică la Steaua era OK să plece cei mai buni jucători, noi ne dezintegram. La orice club, în pauza competiţională, sunt jucători care pleacă şi jucători care vin. Aşa va fi şi la Petrolul. De plecat, vor pleca jucători doar în cazul unor oferte foarte bune din punct de vedere financiar”, a precizat Andi Crângu.    

Foto: sportonline.ph