CSM Ploieşti reia lupta din campionat. Handbalistele antrenate de Goran Kurtes joacă primul meci al returului în deplasare, la Corona Braşov.

„Nu avem nimic de pierdut din acest joc. Ele sunt favorite, au prima şansă, iar noi trebuie să jucăm un handbal bun şi să încercăm să obţinem un rezultat favorabil, ceea ce ar fi ca un bonus pentru noi. Dacă ţinem cont că Braşovul a avut şapte jucătoare la echipa naţională a României, nu are rost să mai discutăm despre valoarea adversarului. Au echipă bună şi lot la fel, cu soluţii pe toate posturile, asta e clar. La fel de clar este însă că nu suntem din start învinşi. Ne vom juca şansa şi sperăm să producem surpriza”, spune tehnicianul grupării ploieştene, conform csmploiesti.ro.

CSM nu poate miza pe trei dintre jucătoarele importante, Alla Sheiko, Mirela Roman şi Adriana Vasilescu având unele probleme medicale din cauza cărora nu s-au putut pregăti în regim normal.

Handbalistele ploieştene vor pleca la Braşov luni, la ora 10.30 şi vor efectua un scurt antrenament în sala în care se va disputa meciul. Partida este programată de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de bucureştenii Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu.

.