Fundaşul lupilor a comentat numirea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor al Petrolului. Fotbalistul spune că sosirea unui antrenor cu nume este semn bun. Geraldo a precizat că a discutat cu colegii şi i-a liniştit pe cei care s-au arătat foarte îngrijoraţi după arestarea patronului.

“Mă gândesc la faptul că şi-a dat şi el seama că putem face performanţă, stăm bine în clasament şi putem câştiga un trofeu, Cupa României. Când vine un antrenor de talia lui Rednic e un semn bun.

A fost o periodă foarte bună cu el, în trecut, mi-a plăcut. Eu sunt bucuros că a vrut sa vină din nou la Petrolul, mi-a părut rau când a plecat. De ce? Mi-a plăcut atmosfera, antrenamentele sunt plăcute, apară tot timpul echipa, ne-a ajutat să ne luam salariile şi primele la zi.

Nu ştiu nimic despre ce se întâmplă acum la echipă, am vorbit doar cu doctorul. Ni s-a promis că ni se vor plăti datoriile până pe 15, când vor veni banii din televizari. Cine nu e fericit poate să plece, dar nu cred că exista o aşa mare problemă. Aşa am vorbit cu colegii, le-am spus să fie linistiţi, să revenim toţi la echipă. Am primit azi un sms să ne prezentam luni la reunire, la stadion", a spus Geraldo, la Dolce Sport.