CSU Asesoft n-a avut, miercuri, nicio şansă în confruntarea cu Lokomotiv Kuban, în în primul meci al ploieştenilor în faza a doua a grupelor EuroCup. Tehnicianul Vladimir Arnautovic s-a arătat deranjat de modul în care au evoluat jucătorii săi.

Declaraţii după meci (csuasesoft.ro):

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: “Nu mă deranjează atât de mult înfrângerea, cât mai ales atitudinea timidă a jucătorilor mei. Am avut o seară groaznică, asta chiar dacă ştiam că vom întâlni o echipă de Euroligă. Aceasta nu reprezintă însă o scuză pentru jocul avut împotriva lui Lokomotiv, astfel încât vom căuta să lăsăm o altă impresie la Nancy, săptămâna viitoare”.

Jarvis Hayes, extremă CSU Asesoft: “Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. Consider că cele 26 de puncte de pe tabelă nu reprezintă diferenţa reală între cele două echipe, dar am făcut multe greşeli în faţa unui adversar foarte experimentat şi valoros. Ultimul sfert a fost un coşmar pentru noi, dar trebuie să privim înainte şi să încercăm să ne îmbunătăţim jocul”.

Sergey Bazarevich, antrenor Lokomotiv Kuban: “Am început bine această fază a competiţiei, cu o victorie în deplasare în faţa unei echipe care a jucat bine preţ de 30 de minute. Avem câţiva jucători cu experienţă care au făcut diferenţa în ultimul sfert, dar consider că apărarea a fost cheia acestei partide. Am pus presiune pe minge, am recuperat multe baloane sub ambele panouri şi am înscris puncte uşoare pe contraatac. Vreau să-i felicit în mod special pe Dragan Labovic şi Jarvis Hayes, foştii mei elevi de la Samara, pentru efortul depus în această seară. Ne aflăm la început de drum şi privim cu încredere spre următoarele jocuri”.

Richard Hendrix, pivot Lokomotiv Kuban: “Este o victorie meritată obţinută în deplasare, care ne conferă un moral bun înaintea partidelor de la Minsk şi de pe teren propriu cu Valencia, din VTB League şi EuroCup. Am prestat un baschet bun în special pe faza defensivă, am recuperat mult şi am înscris coşuri uşoare. Noi şi Valencia avem fiecare câte o victorie, dar este devreme să facem comparaţii între echipe şi să vorbim despre şanse de calificare. Tratăm fiecare meci în parte cu gândul de a-l câştiga”.