Fostul antrenor stelist Laurenţiu Reghecampf atacă echipa Petrolul. Într-o declaraţie dată postului tv Dolcesport, Reghecampf consideră că fostul atacant al Petrolului, Adrian Mutu,  a greşit în momentul în care a ales să revină în Liga 1 la Petrolul, unde a marcat 6 goluri în 21 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Petrolul nu era o echipă de nivelul lui. Nu ar fi trebuit să meargă acolo. Trebuie să ai o echipă puternică pentru a fi puternic. Nu poţi cîştiga de unul singur meciuri, aşa cum aveau pretenţia cei de la Petrolul”, a spus Laurenţiu Reghecampf  la DolceSport.

Declaraţia lui Reghecampf, care a ales anonimul fotbal saudit în detrimentul celui european, a creat numeroase comentarii pe siteul gsp.ro unde chiar şi steliştii au luat în derâdere afirmaţiile sale. Astfel, cititorul cu nickname „Vladut13” a postat „Ce prostie... nu a avut nimeni super pretenţii de la Mutu, dar măcar să fie la fel de bun ca Tamuz. Nu a fost cazul.... a jucat penibil în aproape toate meciurile şi a mai prostit câţiva săraci cu duhul cu nişte execuţii frumoase”, în timp ce „dubluv” şi-a exprimat părerea : „ Cum să fie Petrolul prea mică pt Mutu când Mutu abia prindea (ca valoare) echipa?”.

Cert este ca Mutu a fost o afacere proastă pentru Petrolul şi a generat costuri nejustificate pentru club. Cu un salariu imens pentru posibilităţile financiare ale ploieştenilor, Mutu a „rezolvat” cluburile de noapte şi a păcălit în continuare fotbalul, reuşind să strice şi echilibrul vestiarului. Cât despre joc, la Ploieşti, „Briliantul” a fost mai mult decât modest.

Însă, prin praful marelui campionat saudit, antrenorul Reghecampf nu a putut să vadă aceste lucruri. Că doar nu este Mourinho şi nu antrenează Chelsea.