Juan Angel Albin a postat fotografii pe Facebook în care este surprins în timpul unui antrenament la echipa mexicană Veracruz.

În mod normal, pentru a se afla acolo, Albin ar fi avut nevoie de acordul clubului Petrolul. Ceea ce nu este cazul. Oricum, până la urmă, fotbalistul cu cel mai bun CV care a venit la Ploieşti, va juca acolo unde-şi doreşte.

Problema este că transferul trece pe la clubul Petrolul. Iar aici sunt două aspecte.

Primul este că Albin mai are contract încă şase luni. Este adevărat că poate semna un precontract cu Veracruz, dar, în principiu, nu poate pleca decât la finalul înţelegerii cu gruparea ploieşteană. Există desigur varianta ca Albin să joace acolo încă din această iarnă, dar numai dacă Petrolul şi Veracruz se înţeleg.

Albin are o clauză de reziliere a contractului de 350 de mii de euro. Este puţin probabil ca mexicanii să dorească să achite întreaga sumă şi vor încerca să o tragă cât mai în jos.

Cel de-al doilea aspect - şi cel mai important – este cine va putea semna un eventual transfer. Capră se află în arest preventiv şi, conform ultimelor informaţii, nu ar fi delegat dreptul de semnătură.