Aşa cum am promis, prezentăm şi reacţia directorului de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu, relativă la despărţirea echipei CSM Ploieşti de antrenoarea Simona Gogîrlă.

„Nu noi am dat-o afară pe doamna Gogîrlă. Contractul dintre CSM Ploieşti şi Simona Gogîrlă s-a încheiat în luna mai a acestui an Şi este adevărat că s-au semnat acte adiţionale de atunci şi până acum, dar ceea ce a uitat să spună doamna Gogîrlă este faptul că s-au semnat pe o valoare dublă faţă de suma pe care o avea înainte. Mai mult, şi în sezonul trecut, dar şi de când s-a mers pe această formulă cu prelungirea prin acte adiţionale, nu a existat vreo întârziere la plata contractului. Nici măcar o zi. Nu este vorba că nu există buget, s-a înţeles greşit. Am vrut să continuăm pe această formulă, cu prelungirea prin acte adiţionale lunare pentru a fi protejaţi de eventuale procese, în cazul în care echipa nu are rezultate şi am dori schimbarea antrenorului. Nu a fost vorba că s-a depăşit bugetul. Dacă ar fi fost de acord, în continuare cu această formă de colaborare, nu ar fi fost nicio problemă. Pentru noi este o plecare neaşteptată. Şi să vă mai spun ceva. Când am discutat cu doamna Gogîrlă despre colaborarea cu CSM Ploieşti, am avut un gentlemen’s agreement: Când nu ne mai înţelegem , ne dăm mâna şi ne despărţim!”, ne-a declarat Augustin Iancu.

De pregătirea echipei se va ocupa în continuare Mircea Anton. “Vom vedea ce vom face în zilele următoare, dar indiferent cine va fi antrenor, Mircea Anton va rămâne la echipă. Şi dacă ar veni Vestergaard, ar trebui să ţină cont de sfaturile lui Mircea Anton!”, a mai punctat Augustin Iancu