Atacantul israelian a semnat cu Petrolul la începutul anului un contract pe două sezoane şi jumătate, iar în prima parte a campionatului a impresionat. Într-un interviu acordat siteului fanatik.ro, Tamuz a făcut câteva dezvăluiri privind viitorul său la echipa ploieşteană.

„ Momentan sunt în vacanţă şi vreau să mă bucur de Sărbători. Eu mai am contract cu Petrolul, aşa că nu se pune problema să nu revin la reunire. În ianuarie voi fi la Ploieşti şi voi discuta cu cei din conducere. Vreau să fie bine atât pentru mine, cât şi pentru club. Voi discuta în ianuarie despre toate aceste probleme!

 Îmi doresc să continui la Petrolul deoarece iubesc acest club. Dar este greu pentru mine să mă concentrez la fotbal avînd în vedere situaţia de la echipă. Patronul nostru are probleme cu justiţia, am colegi care nu sunt mulţumiţi. Este mare păcat! S-a început un proiect frumos, îmi pare foarte rău de suporterii noştri.

Voi discuta cu oficialii clubului, îmi doresc să rămân măcar până la finalul sezonului, să ajut şi apoi vom vedea ce este de făcut.

Ştiu că nu mai avem antrenor. Este tragic! Nu mă pronunţ în privinţa colegilor mei, este problema lor dacă nu mai doresc să revină. Eu nu voi face asta. Mă voi prezenta la reunire şi voi discuta despre situaţia mea. Aşa este corect!"