Daniel Opriţa este acum antrenor la Metalul Reşiţa, ocupanta locului al treilea în Seria a II-a a ligii secunde. Gruparea din Reşiţa traversează o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, însă Opriţa speră că lucrurile se vor îndrepta.

Numele tehnicianului a fost vehiculat ca variantă pentru Petrolul, dar pentru postul de antrenor secund. Este tocmai singura situaţie în care Opriţa n-ar vrea să vină la Ploieşti.

Răspunzând unor întrebări în acest sens adresate de Jurnalului Prahovean, Opriţa a declarat că ar antrena Petrolul, din postura de principal, chiar şi în situaţia dificilă în care se află acum clubul ploieştean.

“A fost vehiculat numele meu în presă, dar nu m-a contactat nimeni de la clubul Petrolul în această privinţă. Eu nu pot alege, dacă ar fi cazul, o funcţie de antrenor secund. Am aici un angajament, sunt implicat total, chiar dacă şi aici sunt unele probleme cu care, până la urmă, se confruntă multe echipe. Dacă mă întrebaţi, mi-ar face, într-adevăr, mare plăcere să antrenez, în viitor, echipa Petrolul. Este echipa care mie mi-a rămas în suflet. Da, aş veni chiar şi în situaţia asta în care conducătorii au probleme. Aş veni în orice situaţie!”, ne-a declarat fostul jucător al Petrolului.