CSU Asesoft n-a fost suficient de tare să învingă şi în ultima etapă a Grupei E. Campionii României au fost învinşi, acasă, de Partizan Belgrad, cu scorul de 65-85. Calificarea în Top32 era deja obţinută înaintea acestui meci, numai că alb-albaştrii merg mai departe de pe poziţia a patra.

Astfel, conform site-ului oficial al grupării, CSU Asesoft a fost repartizată în Grupa N acolo unde intră Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rusia), câştigătoarea grupei F (10-0), – fosta Lokomotiv Rostov, formaţie învinsă de ploieşteni în finala FIBA Europe Cup, din 2005, SLUC Nancy (Franţa), ocupanta poziţiei secunde în grupa C (6-4), şi, cel mai probabil. Valencia Basket (Spania), codaşa grupei D în Euroligă şi deţinătoarea en-titre a trofeului EuroCup. Valencia ar putea “ocoli” grupa N doar în cazul în care se va impune joi seară, în ultima rundă de pe tabloul principal al Euroligii, în faţa lui Neptunas Klaipeda, fosta echipă a lui Marius Runkauskas, cu condiţia ca Galatasaray Istanbul să piardă pe teren propriu cu liderul Olympiacos Pireu.

Eurocup Top 32: Grupa N – Lokomotiv Kuban Krasnodar, SLUC Nancy, CSU Asesoft Ploieşti, Valencia Basket / Galatasaray Istanbul

Etapa a 10-a

Lietuvos Rytas – Hapoel Ierusalim 98-88
Krasny Oktyabr – Banvit Bandirma 80-68
CSU Asesoft – Partizan Belgrad 65-85

Clasament

1. Lietuvos Rytas (8-2) – 18 puncte
2. Banvit Bandirma (6-4) – 16 puncte
3. Krasny Oktyabr (6-4) – 16 puncte
4. CSU Asesoft (5-5) – 15 puncte
5. Partizan Belgrad (3-7) – 13 puncte
6. Hapoel Ierusalim (2-8) – 12 puncte

Lietuvos Rytas Vilnius, Banvit Bandirma, Krasny Oktyabr Volgograd şi CSU Asesoft Ploieşti s-au calificat în faza a doua a grupelor EuroCup, care va începe la data de 7 ianuarie 2015 şi se va încheia pe 11 februarie.