Veste proastă pentru fraţii Capră şi pentru Marius Bucuroiu, directorul general al clubului Petrolul Ploieşti. Curtea de Apel Ploieşti a respins solicitarea celor trei de eliberare din arest preventiv şi de cercetare în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Vă reamintim că procurorii DIICOT îi acuză pe cei trei de spălare de bani şi evaziune fiscală, prejudiciul adus statului fiind de peste 15 milioane de euro.

Mandatele de arestare preventivă a celor trei expiră pe 24 decembrie, chiar în Ajunul Crăciunului.

Vă prezentăm integral decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Ploieşti.

„Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii BUCUROIU MARIUS MIHAI, CAPRĂ NICOLAE, CAPRĂ DANIEL, GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, DANIEL PETRE GHEORGHE, CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, STOICA SPIREA DANIEL, în prezent aflaţi în stare de arest preventiv în Arestul I.J.P. Prahova, împotriva încheierii de şedinţă din camera de consiliu nr. 496 din data de 26 noiembrie 2014 dată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Prahova. Obligă fiecare contestator inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, astăzi 03 decembrie 2014.”