Petrolul a lansat magazinul online. Platforma vine în întâmpinarea tuturor suporterilor, în special a acelora care sunt în străinătate sau în afara judeţului Prahova.

Lansarea s-a produs de Ziua Naţională. Iată anunţul postat pe site-ul oficial al clubului, în care găsiţi toate informaţiile cu privire la magazinul online.

“De Ziua Naţională a României, FC Petrolul Ploieşti lansează magazinul online pentru a veni în întâmpinarea fanilor din ţară şi din străinătate care doresc să-şi achiziţioneze produse personalizate cu brandul FCP.

Pentru lansarea secţiunii de shopping online am continuat colaborarea cu agenţia Studio Panda, care s-a ocupat implementarea şi managementul magazinului online, şi care va oferi şi suport tehnic pentru clienţii ce vor plasa comenzi. Pe magazinul online, pe care îl puteţi accesa din meniu sau făcând click AICI, puteţi găsi, momentan, toate produsele disponibile pe stoc în magazinul oficial de la stadion, însă pe viitor va conţine şi produse disponibile exclusiv online, pachete speciale, promoţii sau reduceri consistente. Puteţi achiziţiona de la eşarfe, fulare, şepci, mascota Lupino sau materiale pentru birou, până la tricouri oficiale de joc, geci de iarnă sau produse pentru nou-născuţi.

Ca metode de plată, puteţi alege plata cash în sistem ramburs sau la ridicare din magazin, plata prin transfer bancar direct în contul clubului sau plata prin card, prin platforma securizată MobilPay. Taxa de livrare de 20 de lei este unică pentru orice locaţie din România, prin intermediul Fan Courier, iar în străinătate, atât în Europa, cât şi în celelalte continente, costurile de livrare vor fi calculate automat în momentul introducerii adresei de livrare. Limita de greutate a coletelor internaţionale este de 2,5 kg, iar în cazul în care pachetul va depăşi această greutate, costurile de livrare pot suferi modificări ce vor fi anunţate clientului înainte de expedierea comenzii.

Vă recomandăm să citiţi Termenii şi condiţiile magazinului online, precum şi informaţiile legate de livrare înainte de a plasa comenzi pe site.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, puteţi folosi adresa de e-mail [email protected], dedicată exclusiv magazinului online”.