Fost component la Petrolului preţ de o jumătate de campionat, Ianis Zicu l-a faultat dur pe Geraldo, în repriza secundă a meciului disputat duminică, pe stadionul Ilie Oană.

Gestul lui Zicu a fost comentat, imediat după meci, de antrenorul Gigi Mulţescu: “Dacă şi Zicu faultează aşa, atunci se petrece ceva ciudat la ASA. E ca un microb, se ia”, a spus tehnicianul, făcând aluzie la Gabi Mureşan.

Ianis Zicu, un fotbalist tehnic, nu prea faultează dur de obicei, şi-a cerut scuze în timpul partidei şi a recunoscut că ar fi meritat cartonaşul roşu. Problema este însă faptul că Geraldo ar putea rata meciul cu Dinamo. "Arbitrul meciului mi-a zis că sunt profesionist şi să mă ridic că n-am nimic. Noi avem nişte metode speciale de antrenament pentru genunchi, pentru muşchi, de-asta n-a fost mai rău.
Am vorbit cu Zicu după această fază şi şi-a cerut scuze. Mi-a spus că probabil intrarea sa a fost de «roşu», dar că îi pare rău că nu m-a văzut. Sunt în pericol să nu joc în următoarea partidă. Am anumite probleme la ligament", a spus Geraldo la Dolcesport.