Asta ar vrea să vadă toţi ploieştenii de la echipa lor! O lecţie fotbalistică predată unor studenţi chiulangii, o reacţie de orgoliu a unor jucători despre care unii spuneau că nu ar avea valoare! Petrolul a demonstrat că are lot, că are joc bun şi a jucat în stil de mare echipă.

După trei ratări mari ale lui Astafei, care are un rol important, aleragă foarte mult, dar nu are instict de marcator, Petrolul a deschis scorul graţie unei execuţii de excepţie a lui Tamuz, care a marcat cu stângul, de la 25 de metri. Descătuşaţi, lupii au zburdat pe teren. Alcenat a demonstrat că se simte mai bine ca mijlocaş de bandă, decât ca fundaş şi a finalizat în stil de atacant ocazia pe care a avut-o în prelungirile primei reprize. Cu 2-0 la pauză, Petrolul rezolvase cazul.

Şi în partea secundă Petrolul şi-a creat ocazii, a ratat mult, dar a şi marcat prin Albin, cu o execuţie spectaculoasă: dribling scurt şi şut în cross, prin care a stabilit scorul final: U Cluj - Petrolul 0-3!

Facilitată de replica inexistentă a clujenilor, victoria Petrolului a fost una de justeţe. Şi jocul a fost absolut încântător, echipa arătând altfel faţă de ultimele jocuri. Ori Mulţescu a găsit cheia succesului, în jocul lupilor, ori discuţia jucătorilor cu patronul a avut efectul scontat. Cert este că echipa a arătat la Cluj ca una care nu are probleme interne, ci ca una care alcătuieşte un tot unitar, care poate face performanţă. Petrolul rămâne pe 3, dar cu alte perspective. Fără gol primit în ultimele 5 meciuri şi cu 17 puncte adunate din deplasare, Petrolul are de ce să spere! La tot ce e mai bun!