După succesul celor de la ASA Târgu Mureş, ieri, cu Gaz Metan, Petrolul a ajuns pe poziţia a patra a clasamentului Ligii I, înaintea partidei de la Cluj, care va avea loc de la ora 20.30.

Cu un succes la Cluj, Petrolul poate urca pe locul al II-lea în clasament, dacă CFR Cluj nu va câştiga la Botoşani. În schimb, dacă Petrolul pierde, poate ajunge chiar pe locul V, în condiţiile în care Astra poate lua puncte de la Galaţi, cu Oţelul. Între aceste marje îşi dispută Petrolul meciul cu U Cluj, unul înaintea căruia există o mare doză de optimism în tabăra lupilor. După discuţiile avute de patron cu jucătorii şi după schimbările pe care este de presupus că Mulţescu le va face în primul 11, este de aşteptat ca Petrolul să arate un fotbal mai aproape de valoarea pe care o au fotbaliştii din lot. Cum Petrolul nu a marcat de două etape, este de aşteptat ca, de această dată, echipa să mişte tabela în dreptul ei.

Foarte important va fi modul în care Mulţescu va gestiona jocul pe flancuri, acolo unde, în mod normal, Priso nu ar mai trebui să apară printre titulari, după ce a arătat în ultimele jocuri. Sau, poate va fi forţat în continuare şi va reuşi să facă un meci bun! Fără Teixeira, jocul Petrolului va avea de suferit dacă Mulţescu nu va găsi o soluţie viabilă pe acel post. Cum Mustivar a revenit după accidentare, poate să prindă şi el minute în meciul de la Cluj.

Partida U Cluj – Petrolul se joacă de la ora 20.30