Jocul ofensiv cu care s-a lăudat Gigi Mulţescu încă de la revenirea la Ploieşti nu prea produce. Lupii au consemnat cea de-a doua remiză albă la rând, în campionat. Diferenţa este că, în etapa precedentă, a fost 0-0 la Giurgiu. Acum, Mulţescu ne-a servit un egal acasă, cu ultima clasată, Oţelul Galaţi.

Desigur, ocazii au fost. Două mari de tot au fost ratate de Juan Albin. Sau apărate excepţional de portarul Hotoboc. Impresia a fost însă că jocul Petrolului nu prea merge. Iar schimbările pe care le propune tehnicianul lupilor nu dau rezultate. Ba dau, iată, un 0-0 cu Oţelul Galaţi. Şi asta în condiţiile în care, deşi Petrolul a dominat, Oţelul ar fi putut să înscrie şi ea, la cea mai mare ocazie pe care şi-a creat-o, pe un contraatac fulger finalizat modest de către Murgoci.

0-0, aşadar şi încă două puncte irosite de petrolişti. Cu o echipă care a marcat cinci goluri şi a primit 21, în 13 etape.

 

Petrolul – Oţelul Galaţi 0-0

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Ipsa, Satli (77 Nepomuceno) – Marinescu (26 Filip, 87 N’Koyi), De Lucas – Priso, Albin, Astafei - Tamuz. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Oţelul: Hotoboc – Murgoci, Leca, Mişelăricu, Popescu – Ruben (53 Grădinaru), Karlik (74 Cucu) , Helder, Popa – Cernat (89 Cojoc) - C. Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Tamuz (52), Geraldo (77), Nepomuceno (88) / Cernat (30), Ruben (43), Cristea (88), Hotoboc (90)

Arbitri: Marcel Bârsan (Bucureşti) – Vladimir Urzică (P. Neamţ), Marius Nicoară (Tr. Severin). Obs: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea), Mihai Stancu (Bucureşti)