Vineri şi sâmbătă, grupa de juniori IV a clubului CSM Ploieşti a participat, la Sighişoara, la cea de-a treia ediţie a „Cupei Cetăţii”, competiţie organizată de Clubul Sportiv Şcolar local. Au fost prezente, în total, şase echipe şi s-a jucat „fiecare cu fiecare”, la final alcătuindu-se clasamentul general al turneului. După un parcurs bun, cu patru victorii şi o înfrângere, şi aceea la limită, chiar în faţa câştigătoarei întrecerii, CS Adrian Petrea Reşiţa, tinerii handbalişti pregătiţi de Gheorghe Puia şi Bogdan Gherman s-au clasat pe poziţia secundă a ierarhiei.

Rezultatele obţinute de CSM Ploieşti au fost următoarele: 18-16 cu Dinamo Braşov, 17-9 cu CSŞ Sighişoara, 13-14 cu CS Adrian Petrea Reşiţa, 33-6 cu CSŞ Sighişoara II şi 20-4 cu CSŞ Reghin.

Lotul de jucători care a participat la turneu a fost format din: David Mitrică şi Cătălin Stan (portari); Eric Moldovan, Alexandru Ilie, Mihai Iorga, Ioan Mereu, Radu Luca, Andrei Anghelescu, Andrei Istrate, Vlad Bălan, Alexandru Herghelegiu, Alexandru Ghiţă şi Bogdan Niculaie (jucători de câmp).

La finalul acestei săptămâni, echipa de mini-handbal a clubului va fi prezentă, la Bacău, la un nou turneu amical, organizat de data aceasta de Federaţia Română de Handbal. Este vorba despre Trofeul „Pierre de Coubertin”, pentru care se vor lupta cele mai bune şase echipe ale sezonului trecut la nivel de mini-handbal, CSM Ploieşti fiind medaliată cu bronz la turneul final de la Turda, din iunie.

csmploiesti.ro