Este o întrebare care ar trebui să primească un răspuns pozitiv, diseraă, începând cu ora 18.30. Mai ales dacă Mulţescu va renunţa la titularizarea lui Filip şi va juca, încă de la început, cu Albin în spatele celor două vârfuri. Când ai de înfruntat un adversar atât de slab precum Oţelul, poţi să te gândeşti că prea multe precauţii nu îşi au rostul. Oţelul de astăzi, mai ales cu Selymes antrenor, nu are cum să pună foarte multe probleme în atac, pentru că, foarte probabil, nu va risca să se deschidă în faţa unui adversar precum Petrolul. Măcar de-ar face lucrurl ăsta, pentru că ar fi mai uşor pentru lupi. Meciul de diseară nu are cum să se încheie decât cu o victorie a Petrolului. Dar, va fi foarte important ca Petrolul să marcheze cât poate de mult. Pentru spectatorii care vor veni la meci, pentru linia de clasament şi pentru a demosntra celorlalte echipe că echipa chiar are forţă ofensivă, mai ales când are adversar debil.

Aşa ar fi normal, ca Petrolul să marcheze cel puţin trei goluri, dar va fi interesant de văzut dacă Priso va mai fi titular, dacă echipa va avea doi mijlocaşi centrali sau dacă va juca în sistemul „diamond” şi dacă Tamuz va profita de oportunitatea pe care i-o dă un astfel de joc pentru a mişca, din nou, clasamentul golgheterilor. Tot interesant va fi de văzut dacă Pastorini şi Gallegos vor prinde măcar lotul pentru acest jovc, în care, în mod normal, ar trebui să li se dea o şansă şi în campionat!

Petrolul nu va conta pe Mustivar şi Fanchone, accidentaţi, şi nici pe Beţa, suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Rapid CFR Suceava.