După ce Gigi Mulţescu a declarat despre Pastorini că şi-a ratat şansa, la meciul de cupă cu Rapid CFR Suceava, patronul Petrolului, Dan Capră, şi-a arătat încă o dată susţinerea faţă de jucătorul sud-american, golgheter şi campion cu Montevideo Wanderers, în acest an, în Uruguay.

”Din punctul meu de vedere este evident faptul că Pastorini nu plecă de la Petrolul. Este un jucător cu multă calitate şi am încredere că va demonstra acest lucru la Petrolul! Nu se pune problema să ne despărţim de un astfel de fotbalist! Eu nu cred că băiatul ăsta  a uitat fotbalul, după ce în primăvara acestui an a avut cea mai bună perioadă a carierei lui. Este vorba şi despre acomodarea lui, el fiind pentru prima dată în Europa. Am încredere în el şi, în acest moment, vă spun că nu se pune problema să plece!”, a declarat Dan Capră pentru Jurnalul Prahovean.

Pastorini a fost folosit pentru prima dată ca titular la Petrolul în meciul cu Rapid CFR Suceava, dar a fost înlocuit la pauză, deşi nu a primit nicio minge utilizabilă. Apoi, Mulţescu a declarat că şi-a ratat şansa. Probabil, antrenorul Petrolului ar fi aşteptat de la Pastorini să marcheze trei goluri într-o repriză, în condiţiile în care era evident că nu există mecanisme de joc în care el să fie integrat, fiind folosit în premieră ca titular. Pentru Pastorini este, însă, foarte important că are susţinere în club. Şi nu numai!