După ce a remizat cu Astra şi a ratat şansa perfectă de a veni pe locul al doilea şi de a pune presiune pe lider, Petrolul joacă luni cu ultima clasată, Oţelul Galaţi.

Gigi Mulţescu spune că echipa este pregătită să rezolve orice problemă ar pune gruparea din Galaţi. “Oţelul este o echipă în revenire din punct de vedere al jocului. A avut o evoluţie bună şi Pandurii, poate pune probleme. Noi trebuie însă să fim, în primul rând, precişi în joc, să avem consistenţă în atac şi să marcăm mai mult din ocaziile pe care le avem. Orice problemă ar pune Oţelul, noi trebuie să o rezolvăm, a declarat antrenorul Petrolului, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la baza sportivă de la Crângul lui Bot.

Mulţescu a vorbit şi despre ratarea momentului foarte important din etapa trecută, când Steaua a pierdut, CFR a remizat, iar Petrolul nu a reuşit să câştige la Giurgiu. “De asta se spune că o echipă trebuie să fie concentrată pe meciurile proprii. Dacă noi câştigam la Astra ajungeam la două puncte de lider, pe locul al doilea. Dacă Steaua s-ar împiedica şi cu Dinamo şi noi am fi câştigat cu Galaţiul, am fi fost pe primul loc. Cam asta este logica, de aceea trebuie să fii concentrat la fiecare meci şi să nu iroseşti astfel de oportunităţi”, a spus antrenorul Petrolului.

Meciul dintre Petrolul şi Oţelul Galaţi este programat luni, de la ora 18.30, pe stadionul Ilie Oană.