Atât timp cât băiatul acesta a plecat de la Petrolul nu neapărat ca să câştige mai mulţi bani, ci pentru că Petrolul a avut atunci o ofertă bună pentru el, întrebarea este cât se poate de legitimă!

Grozav nu a fost încântat să plece la Terek. A lăsat să se înţeleagă faptul că pleacă, mai degrabă, pentru că nu are încotro! Probabil, în sinea lui, ştia că îi va fi foarte greu acolo, din punct de vedere fotbalistic, el nefiind genul de jucător care să se adapteze rapid la echipele din afara ţării, experienţa de la Liege fiind încă un exemplu în acest sens.

Grozav are, la Terek, un salariu bun, chiar foarte bun, comparativ cu România. Dar, pentru el, la 24 de ani, important este să joace. Nu are 37 de ani să ia banii din contract şi să intre pe teren din când în când.

Dar cât joacă la Terek, Gicu Grozav?

Ei bine, în cele 10 meciuri de campionat pe care le-a disputat Terek în acest sezon, Grozav nu a jucat nici măcar un minut. Mai mult, în niciunul dintre aceste jocuri, el nu a fost prins nici măcar în lot! Este o perioadă neagră pentru Grozav, care, normal, a ieşit şi din circuitul echipei naţionale.

Poate Petrolul să îi întindă o mână de ajutor? În iarnă a  existat o discuţie în acest sens, dar ruşii au avut pretenţii exagerate pentru a-l împrumuta pe Gicu la Petrolul. Acum, când este evident că ei nu se bazează pe serviciile lui, poate şi pretenţiile lor ar trebui să fie unele minimale. Pentru că nici ei nu au interesul să aibă în lot un jucător de 24 de ani care să nu joace. Mai mult, şi cota lui de piaţă a scăzut drastic, la plecarea de la Petrolul Gicu fiind cotat la 2.500.000 de euro, iar acum cota lui a ajuns la 1.800.000 de euro. Şi scade în continuare!

Nu spun că Grozav ar trebui adus cu orice preţ la Petrolul, dar cred că este absolut normal, în această conjunctură, ca Petrolul să mai facă, măcar, o încercare în acest sens. E prea mult?