Victoria Petrolului din meciul cu Ceahlăul şi remiza consemnată de Astra în partida cu Gaz Metan Mediaş le conferă lupilor o oarecare linişte înaintea meciului direct programat luni, de la ora 21.00, la Giurgiu.

Galben-albaştrii se află la trei puncte de cei de la Astra şi pregătesc meciul de luni la victorie. Asta ar fi varianta ideală, pentru că Petrolul dispune şi de cea de rezervă, o remiză care să păstreze ecartul.

Lupii au intrat deja în programul normal de pregătire. Conform fcpetrolul,ro, acesta va fi întrerupt însă pentru o zi, miercuri. Pentru că jucătorii săi au tras din greu în cele aproape două săptămâni de cantonament înaintea partidei cu Ceahlăul, Gigi Mulţescu le-a acordat o zi liberă la mijlocul acestei săptămâni. De joi, fotbaliştii ploieşteni reiau antrenamentele la baza de la Crângul lui Bot, iar duminică după amiază, intră în cantonament pentru jocul cu Astra. Vor susţine un antrenament la Mogoşoaia, după care vor merge la Bucureşti, unde vor fi cazaţi la hotelul Premier Palace.

Foto: fcpetrolul.ro