Una  dintre variantele discutate în aceste zile la FRF privind succesorul lui Piţurcă este Mircea Rednic. Propunerea se pare că ar fi venit din partea mentorului său, Mircea Lucescu , acesta din urmă refuzând clar preluarea naţionalei. Este de înţeles în condiţiile în care, aflat la final de carieră, Lucescu are un contract anual cu Sahtior de 3,5 milioane de euro.
Cum variantele principale, Olaroiu şi Contra par închise, conducătorii fotbalului românesc se gândesc la un interimat al cuplului Anghel Iordanescu – Viorel Moldovan care să antreneze echipa naţională la cele două partide rămase de disputat în acest an.
În fine, o a treia variantă este …..fosta echipă de antrenori, proaspăt demisionată, care ar putea asigura, gratuit, conducerea naţionalei în anul 2014, deci cu Piţurcă antrenor
Cum  nici varianta Zenga nu este agreată de oficialii FRF, se pare că Rednic a intrat serios în cărţi, cu atât mai mult cu cât „Puriul” este liber de contract după despărţirea de Gent, iar salariul său anual s-ar putea cifra la 300000 de euro, cu o sută de mii mai puţin decât avea Piţurcă.