Nu este un lucru prea obişnuit ca la un club profesionist, antrenorul şi câţiva jucători să “sară” peste conducerea administrativă pentru a afla unele răspunsuri. Ei bine, s-a întâmplat în această după-amiază la Petrolul Ploieşti, când o delegaţie a jucătorilor (compusă din Geraldo, Bornescu, Mustivar, şi Hamza), în frunte cu antrenorul Cosmin Contra, a ciocănit la uşa primarului Iulian Bădescu, în dorinţa de a afla chiar de la edilul-şef care sunt termenele exacte la care vor fi viraţi restul de bani din premierea promisă.

“A fost, într-adevăr, o întâlnire cu delegaţia Petrolului, o întâlnire amiabilă, în care am discutat deschis despre termenele la care vor fi făcute plăţile promise. De altfel, de aici a plecat totul. A fost o neconcordanţă între termenele pe care conducerea clubului le-a anunţat jucătorilor relative la diferenţa de plată a primelor de obiectiv pentru sezonul trecut. Le-am spus băieţilor că a fost virată prima transă, de 5 milioane de lei, iar celelalte două se vor achita până la sfârşitul sezonului, aşa cum am promis. Jucătorii nu fuseseră înştiinţaţi despre aceste termene de către conducerea clubului. De asemenea, le-am spus că niciodată Consiliul Local nu a promis că va da toţi banii pentru premiere odată. Le-am promis că termenele vor fi respectate şi sper ca echipa să arate aceeaşi determinare ca în sezonul trecut”, a declarat Iulian Bădescu, pentru Jurnalul Prahovean.

Dacă în ceea ce priveşte relaţia cu primarul lucrurile par a fi lămurite, semen de întrebare apar asupra încrederii pe care antrenorii şi jucătorii o au în conducerea clubului, din moment ce au recurs la un astfel de gest.