Ideea preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a discuta şi cu jucătorii naţionalei despre numirea selecţionerului a fost bine receptată în rândul tricolorilor. Căpitanul Ciprian Marica a fost primul care a recunoscut că a discutat cu Burleanu pe această temă.

"Am discutat cu şefii federaţiei, m-a sunat personal domnul Burleanu şi am discutat puţin pe tema aceasta. Am discutat despre viitorul selecţioner. Mi se pare un lucru foarte bun ca anumiţi jucători mai importanţi să-şi dea cu părerea din acest punct de vedere. Oricine va veni, noi îl vom susţine şi vom da totul pe teren. România trebuie să meargă la Campionatul European" – a declarat Ciprian Marica pentru Digi Sport.

Marica este jucătorul care a fost antrenat, în sezonul trecut, la Getafe, de Cosmin Contra, astfel încât, este de presupus că în discuţia lui cu Burleanu a fost atins şi acest subiect, chiar dacă atacantul naţionalei nu a dorit să confirme acest lucru.

Oricum, importantă este maniera lui Burleanu de a lua decizii, faptul că este interesat şi de părerea jucătorilor fiind o bilă albă pentru actualul preşedinte al FRF.