Fundaşul stânga francez s-a accidentat grav şi va absenta cel puţin cinci săptămâni din echipa ploieşteană. Cel puţin aşa a declarat antrenorul Gigi Mulţescu, după meciul amical jucat cu Viitorul Constanţa, la finalul săptămânii trecute. În aceste condiţii, Satli va evolua pe această poziţie, pentru că titularizarea lui Beţa pe acest post iese din discuţie, după ce Mulţescu a încercat asta în meciul de campionat cu Viitorul şi a fost nevoit să-l schimbe pe acesta încă de la pauză. Tocmai când Satli părea soluţia cea mai bună în centru, el va fi nevoit, acum, să joace din nou pe stânga.

Plasarea lui Satli pe strânga înseamnă că Geraldo va avea, din nou, lângă el, un alt fundaş central. Opţiunile nu sunt foarte multe. E limpede că Mulţescu va alege între Gerson şi Ipsa.

Gerson are avantajul de a fi jucat mai des alături de Geraldo şi, probabil, va conta acest lucru. Ipsa pare a avea, însă, un plus de agresivitate, necesară pe acest post, dar mai are de lucrat la capitolul plasament, fiind deficitar, deocamdată, din acest punct de vedere.

Cert este faptul că, preocupat să rezolve faza de atac, aşa cum a spus-o de mai multe ori, Mulţescu va avea, acum, de rezolvat o problemă în defensivă.