Petrolul de acum este o pălărie mai mare decât era Petrolul pe care l-aţi salvat de la retrogradare. Fotbaliştii de acum au alt calibru faţă de jucătorii pe care i-aţi avut la trecutul mandat de la Petrolul. Şi, pentru a avea succes, trebuie să ţineţi cont de asta!

Am văzut, la meciul cu Gaz Metan Mediaş cum l-aţi apostrofat, în timpul primei reprize, pe Teixeira, că nu a jucat o minge în faţă, la o fază banală, în partea stângă în direcţia de atac a Petrolului. Şi am văzut şi reacţia jucătorului, una vădită de nemulţumire. Nu contest faptul că aţi avut dreptate şi că în sistemul 4-4-2 trebuie jucat din prima, înainte, pentru a iuţi jocul. Dar trebuie să ai şi cu cine să joci înainte, nu să dai mingea de nebun, în faţă, doar ca să încerci şi atât!

Cred că mai potrivit era ca unui astfel de jucător, cum e Teixeira, să nu-i reproşezi în faţa tuturor ceea ce nu face bine. Nu de alta, dar Filipe a mai avut şi alţi antrenori la viaţa lui şi nu mereu a făcut lucruri bune. A şi greşit, normal, dar nu a fost apostrofat în văzul tuturor. Atenţie, domnule Mulţescu, la personalitatea jucătorilor pe care-i aveţi acum în lot.

Nu vreu să mai reamintesc şi despre nemulţumirea lui Marinescu. Nu neapărat la schimbarea din meciul cu Viitorul, cât la aceea din meciul cu Gaz Metan. Dacă dumneavoastră credeţi că nu mai poate, aşa cum aţi spus la conferinţa de presă, de ce l-aţi mai băgat titular?

Şi, tot ca o rugăminte, nu vă mai criticaţi jucătorii la conferinţele de presă. Că află şi ei şi, în loc să-i câştigaţi, aşa cum spuneţi că vă doriţi, riscaţi să îi pierdeţi!