Antrenorul Gheorghe Mulţescu le-a pregătit elevilor săi un scurt stagiu centralizat, în ideea de a-i aduce la un nivel superior din punct de vedere al pregătirii fizice. La finalul cantonamentului, sâmbătă, lupii vor disputa un joc de verificare cu FC Viitorul.

Mulţescu a declarat, pentru site-ul oficial, că abia aştepta această perioadă. Cel mai probabil, jucătorii, nu. Rezultatele acestei perioade se vor vedea în meciurile următoare, când Petrolul va încerca apropierea de primul loc ocupat de Steaua. “Abia am aşteptat această perioadă pentru a avea timp să corectăm deficienţele cu care ne-am confruntat până acum. Vor fi zile cu două antrenamente, ştiu că băieţilor le va fi greu, dar vreau din partea lor seriozitate şi implicare. Pentru unii dintre ei va fi o bună ocazie să îmi demonstreze că merită să joace mai mult şi că mă pot baza pe aportul lor în orice moment”, a declarat Mulţescu.

Cele mai multe antrenamente se vor desfăşura la baza de la Crângul lui Bot. Cantonamentul începe marţi şi presupune câte două şedinţe de pregătire pe zi. Vineri este programat un singur antrenament, iar sâmbătă dimineaţă va fi organizat amicalul cu Viitorul.