Petrolul a câştigat cu 1-0  meciul cu Gaz Metan Mediaş, dar a suferit mult pentru obţinerea celor trei puncte. Nu neapărat pentru că ardelenii au ameninţat destinaţia punctelor, cât mai ales din cauza reacţiei pe care Petrolul a avut-o la schimbarea sistemulti de joc. Una care a produs multe toxine.  Multescu a jucat pentru prima dată, încă de la începutul meciului, într-un sistem  4 – 4 – 2, cu Astafei si Nkoyi în avanposturi. Pierderea unui mijlocaş s-a simţit, Petrolul având dificultăţi reale în elaborarea atacurilor.

Chiar şi aşa a reuşit să deschidă scorul devreme, portarul oaspeţilor degajând o minge în Astafei,  din atacantul Petroului mingea deviind în poartă. Era minutul 12 şi puţinii spectatori prezenţi la meci se gândeau că reacţia chimică dintre Petrol şi Gaz va avea rezultate devastatoare pentru ardeleni. Nu a fost aşa, jocul fiind unul modest, victoria  Petrolului fiind decisă până la urmă de gafa portarului lui Gaz Metan.

Petrolul a arătat mai bine doar după intrarea lui Albin, aşteptată de către toţi fanii lupilor galbeni. De altfel, uruguyanul a arătat că este esential în jocul de atac al Petrolului , chiar dacă nu a marcat şutul său din minutul 69 lovind încheietura barelor.  

Una peste alta, Petrolul a obţinut o victorie scurtă, dar cu bătaie lungă şi a arătat că poate să câştige chiar şi atunci când joacă mai slab.