90 de ani de istorie plini de momente memorabile, cu perioade bune şi grele, nu pot fi sărbătoriţi decât într-un mod inedit. Bergenbier, un partener tradiţional al echipei Petrolul Ploieşti, lansează în această toamnă un ambalaj special prin care marchează aniversarea celor 90 de ani împliniţi de la înfiinţarea clubului.

Ambalajele „Petrolul 90 de ani” vor fi disponibile în ediţie limitată pe piaţă de la începutul lunii octombrie şi vor putea fi găsite exclusiv în judeţul Prahova. Noile ambalaje aniversare dedicate fanilor echipei Petrolul Ploieşti poartă însemnele existente ale clubului.

Bergenbier a dorit să fie alături şi să sărbătorească împreună cu suporterii prahoveni cei 90 de ani de istorie definiţi de momente memorabile, încercând să le răsplătească acestora încrederea pe care au acordat-o clubului de-a lungul timpului, recunoscându-le devotamentul cu o campanie creată special pentru ei. Aceasta este prima ediţie limitată lansată în România de către un producător de bere pentru a sărbători aniversarea unui club de fotbal local.

Ediţia aniversară lansată de Bergenbier va fi disponibilă în variantele: doză de aluminiu de 0,5L si multi-pack, sticlă de 0,5L şi PET 2,5L şi va putea fi găsită în comerţul tradiţional, HoReCa şi reţeaua Carrefour situate pe raza judeţului Prahova. În toate locaţiile Bergenbier din mediul HoReCa consumatorii vor avea parte de activări în urmă cărora pot câştiga premii speciale. Consumatorii prahoveni pot găsi ambalajele aniversare de la începutul lunii octombrie.

Sursa: fcpetrolul.ro