Ianis Zicu joacă acum la AS Tg Mureş. Mă rog, joacă e un fel de a spune, este şi el, la număr, acolo. Dar omul face analize despre perioada petrecută la Petrolul, că altceva nu are ce face.

"Nu sunt mulţumit de ce am realizat în aceste luni. Îmi reproşez că nu am discutat înainte să semnez poziţia pe care urma să fiu folosit. Am jucat în partea dreaptă, unde nu am jucat foarte mult în carieră. Aşteptările au fost foarte mari, am venit într-o perioadă în care Petrolul juca foarte bine. Din iarnă lucrurile nu au fost ok, echipa a scăzut din punct de vedere ofensiv. Eu mi-am dat seama şi am plecat primul", a mai spus Zicu, citat de Prosport

Adică, mai limpede, marele Zicu a simţit că lucrurile nu merg bine şi d-aia a plecat. Nu că era râsul lumii şi îl înjurau toţi. Mai mult, aia că a plecat el primul e mişto, dar puţin credibilă. Se rugau oamenii de tine să-i laşi şi tu ţineai cu dinţii de contract. Lasă textele cu slăbirea ofensivei, că asta a apărut tocmai din momentul în care tu şi Mutu aţi venit la Ploieşti.

Ai venit la Ploieşti şi te băteai cu pumnii în piept că vei arăta cine eşti cu adevărat! Am văzut! Până şi Camara a marcat un amărât de gol înainte să plece.