Gheorghe Hagi, poate cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, revine în fotbal ca antrenor. După câţiva ani în care a preferat să se dedice afacerii sale de la „ Academia de Fotbal Gheorghe Hagi”, a luat hotărârea să reia cariera de antrenor.

Site-ul oficial al echipei Viitorului a anunţat că “Regele” va ocupa funcţia de manager tehnic al clubului. “Echipa are nevoie de mine, e momentul să mă implic”, a spus Hagi pentru site-ul oficial al Viitorului.

Hagi e decis să preia banca tehnică a Viitorului din iarnă, mai ales că speră ca echipa pe care o patronează să rămână astfel în Liga 1 în acest sezon. Rezultatele negative obţinute atât de Bogdan Stelea, cât şi de Bogdan Argeş Vintilă, l-au determinat pe Hagi să se întoarcă în iarbă. “Gică a fost avertizat că nu este o idee bună să devină antrenorul formaţiei pe care o patronează, dar îşi doreşte din ce în ce mai mult acest lucru. Oricum, la cât de mult dirijează mersul treburilor în Academie, deja se poate considera tehnicianul echipei”, au afirmat apropiaţi ai fostului decar.

Sursa : fanatik.ro