România a câştigat trei puncte uriaşe în Grecia, câştigând cu 1-0, la capătul unei meci obositor de urmărit. Cu Hoban titular în linia de mijloc, România a jucat ”mic”, la rezultat, profitând din plin de faptul că Grecia a fost aproape penibilă.

La fel de penibilă precum Marica, fotbalistul român care a luat un cartonaş roşu într-un mod absolut inconştient. România se poate bucura doar pentru punctele câştigate, nu şi pentru joc, aşa cum au spus comentatorii de la TVR, aflaţi din nou pe lângă fenomen. Mai aveau un pic şi-l înjurau pe arbitrul englez, uitând că România a câştigat graţiei unui penalty cel puţin dubios.

Bun, trei puncte uriaşe, ele se vor contabiliza şi vor conta, probabil, foarte mult. Dar adversarul practic nu a existat, a fost foarte slab, şi chiar aşa era să ne egaleze în minutul 87.

O echipă a României care vroia să convingă de faptul că e pe drumul cel bun trebuia să facă instrucţie cu Grecia, aşa cum a arătat echipa elenă la acest meci. Nu să rămână în inferioritate şi să tremure pentru victorie!

Mai e de lucru, e bine că s-a câştigat, dar nu e nimic spectaculos în ceea ce joacă România.