Ploieşteanul nostru, Paul Marin, despre care am mai scris, face senzaţie în MMA. Legitimat la clubul Palau Barcelona, Paul „El Empalador” Marin a câştigat meciul desfăşurat în compania nord-irlandezului Andy Young, meci desfăşurat la Dublin, în sala The Helix.

În prezenţa unui public numeros, Paul a făcut un meci mare şi a fost declarat câştigător în unanimitate de arbitrii judecători , aflându-se la numai două meciuri de titlul pentru centura la categoria sa, flyweigh (56,700 kg).

 Posesor al unei tehnici desăvârşite, luptătorul roman nu a lăsat nicio şansă adversarului , lovind din toate poziţiile şi etalând o multitudine de tehnici de apărare. Ca de obicei, deşi legitimat la clubul spaniol, Paul a primit vestea că a câştigat având tricolorul românesc pe spatele său !

Meciul sau a fost nominalizat de siteul american mmajunkie.com că meciul lunii august, la concurenţă cu alte patru meciuri, cel al romanului nostru fiind declarat câştigător !

Iată, mai jos, meciul înregistrat, pe care vă invităm să îl urmăriţi . Bravo campionule ! Romanii sunt alături de tine, oriunde te-ai afla !