Ceahlăul a bătut Steaua în Ghencea doar cu 1-0 pentru că a mai şi ratat. După cum s-a jucat, victoria moldovenilor trebuia să fie mult mai clară. Petrolul are acum datoria de a profita de pasul greşit făcut de cea mai arogantă echipă din România.

Până atunci, adevăraţii fani ai Petrolului se bucură de rezultatul din Ghencea. Gâlcă a vrut să arate că Steaua are lot, dar a arătat tuturor că n-are. Şi supriza din Ghencea este mai degrabă o confirmare a lipsei de valoare a componenţilor actualului lot al Stelei.

Toţi steliştii care au râs de Petrolul că nu a putut bate Rapidul trebuie să se pitulească acum, să-şi pună gheaţă în cap. Petrolul a dominat categoric meciul cu Rapid, a ratat ocazii imense, a creat presiune pe adversar. Spre deosebire de Steaua, care a arătat o impotenţă splendidă cu Ceahlăul.

Şi mai e ceva. Arbitrajul nu a mai fost unul proSteaua, aşa cum ar fi aşteptat, poate, toţi cei din Ghencea. Şi, fără arbitraje favorabile, Steaua ia bătaie de la Ceahlăul, acasă! Ca să nu mai spun că ”cea mai iubită” echipă din România a avut 2000 de spectatori în tribune. Spre deosebire de Petrolul, care are doar ca abonaţi 3500 de fani!