Meciul cu CS Craiova din această seară poate fi unul complicat pentru Petrolul, dacă ploieştenii nu vor fi concentraţi 100% la acest joc. CSU Craiova va juca pe Oblemenco şi mizează pe aportul publicului pentru a estompa diferenţa foarte mare de valoare. Brandan ar putea fi titular la olteni, pentru prima dată în acest sezon, iar Achim, acum la Craiova, se va reîntâni cu foştii colegi de la Petrolul.

De partea cealaltă, este cert faptul că Lucescu va aborda meciul cu cea mai bună echipă. O victorie aici înseamnă revenirea pe primul loc al clasamentului. Astfel, spre deosebire din meciul cu Dinamo Zagreb, mai mult ca sigur Albin va reveni printre titulari. În rest, nu sunt foarte multe de schimbat, Răzvan Lucescu având doar misiunea de a-i face pe jucători să nu se mai gândească la şansele de calficare din Europa League, ci la o victorie, absolut esenţială, cu Craiova. Dacă va fi atins acest obiectiv, Petrolul se va impune, pentru că oltenii, din punct de vedere fotbalistic, au prea puţine argumente pentru a bloca jocul de atac al Petrolului.

Meciul va avea şi un plus de interes prin anunţata prezenţă a lui Piţurcă, cel care ar putea prelua banca tehnnică a Craiovei, renunţând la naţională. Firesc, pentru asta ar trebui ca Gane să piardă şi acest joc, astfel încât Petrolul ar avea şansa nu doar de a lua punctele, ci şi de a face un bine naţional: să-l îndepărteze, indirect, pe Piţurcă de la naţională, pentru a avea şi România şanse de calificare.

Până acum, în deplasare, Petrolul a câştigat ambele meciuri pe care le-a disputat, 1-0 cu FC Braşov şi 5-1 cu CSMS Iaşi.

Partida dintre CSU Craiova şi Petrolul se joacă de la ora 21.00 pe stadionul Ion Oblemenco. La meci şi-au anunţat participarea şi numeroşi suporteri petrolişti, astfel încât se anunţă un duel interesant nu doar pe teren, ci şi în tribune.