Potrivit siteului sport.ro, tunisianul Younes Hamza, fostul golgheter al Petrolului, ar putea reveni în România, după ce bulgarii de la Botev Plovdiv au ajuns într-o situaţie critică.

Formaţia bulgară, care a terminat pe locul 4 ultima ediţie de campionat, se confruntă cu grave probleme, după ce conturile i-au fost blocate. Astfel, majoritatea fotbaliştilor străini sunt foarte aproape de o despărţire, iar cluburile importante din Liga I sunt gata să intre pe fir.

Plecat din postura de golgheter, tunisianul Hamza este una dintre cele mai atractive ţinte, iar Steaua a pus repede ochii pe el după ce l-a achiziţionat şi pe Luchin. Mai mult, jucătorul nu a exclus nici el o mutare în Ghencea.

Steaua a oferit 300 de mii de euro pentru transferul definitiv al jucătorului, urmând să achite banii în două transe egale - 150 de mii de euro acum şi alte 150 de mii de euro la intrarea în grupele Ligii Campionilor. La această sumă ar urma să se adauge şi un procent dintr-un eventual transfer ulterior, oficialii Stelei alegând să pună această clauză pentru a-i mai "îmbuna" pe bulgari, care au cerut prima data 500 de mii de euro în schimbul atacantului.

"Eu sunt încă sub contract, dar aştept oferte. Analizez toate ofertele şi o să aleg ce e mai bine pentru mine. Am mai multe oferte din România, însă nu pot spune exact din partea căror cluburi. Aici sunt probleme cu preşedintele, probleme politice, mulţi jucători au plecat de la echipă şi mai sunt câţiva pentru care se cer bani. Sunt câţiva fotbalişti în schimbul cărora se vor bani, dar o să terminăm curând şi o să plecăm. Nu ştiu nimic de Luchin, ştiu că toată lumea vrea să plece, pentru că nu putem juca în situaţia asta. Până acum nu am avut niciun contact cu Petrolul", spunea Hamza în urmă cu două zile pentru Sport.ro.