Cosmin Contra a analizat la Dolce Sport egalul făcut de Petrolul în turul 3 preliminar al Europa League, 1-1 cu Viktoria Plzen.

Fostul antrenor al "lupillor" dă ca exemplu calificarea din sezonul trecut cu Vitesse, 1-1 şi 2-1, şi e convins că Adrian Mutu va face un meci mare în retur.

"Petrolul a întâlnit o echipă foarte bună, din toate punctele de vedere. Nu i-a lăsat să-şi facă jocul. Plzen a avut ocaziile mai clare, dar Petrolul a reuşit să înscrie.

Din păcate a venit acel gol în minutul 91. Trebuie să aibă încredere pentru retur, nu e nici o problemă. Trebuie să dea gol în Cehia.  Petrolul are şanse mari de calificare.

Eu le-am spus că putem să batem în Olanda şi am mers cu încredere. Poţi să dai golul calificării şi în ultimele secunde. Aşa trebuie să facă şi ei acum. Eu am încredere în conducerea tehnică de acolo, sunt sigur că Răzvan va face alegerile cele mai bune.

Sper că Adi Mutu să tragă echipă după el în retur, are capacitatea asta. Nu e uşor să fii în pielea lui, să ai o asemenea presiune. Lucrurile nu sunt aşa cum vrea el, dar sper să fie mai bine. Albin, Teixeira, Hoban sunt jucători cu caracter puternic, am mare încredere în ei", a declarat Contra la Dolce Sport.

SURSA: DolceSport