Fotbaliştii Petrolului sunt pregătiţi să demonstreze că un astfel de meci, precum cel cu Viktoria Plzen, este prilejul perfect pentru a arăta cu adevărat potenţialul echipei.

Acesta este genul de meci în care Lucescu trebuie să trimită pe teren tot ce are mai bun, astfel încât este aşteptat să apară ca titular şi Albin, uruguayanul jucând o singură dată până acum, ca titular în acest sezon, în meciul de pe Ilie Oană, cu Flamurtari.

Fiind un meci pe teren propriu, este foarte posibil ca mijlocaşii centrali să fie, din nou, Marinescu şi De Lucas, deşi nu ar fi exclus ca Lucescu să îşi ia o măsură de precauţie suplimentară şi să apeleze la un fotbalist mai defensiv în această zonă.

Fiind un meci în care experienţa joacă un rol important, este logic să fie folosiţi Geraldo şi Hoban în centrul defensivei, Gerson şi Satli nefiind, încă, pregătiţi mental pentru astfel de meciuri.

Dacă Lucescu vrea cu adevărat să îi suprindă pe cehi, ar putea încerca să-l folosească titular pe Nkoyi, cehii aşteptând ca Tamuz să fie titular.

În orice formulă de echipă, însă, Petrolul are o şansă importantă de a obţine un rezultat bun în meciul de diseară.

Chiar dacă au încercat să mascheze asta, cehii au o stare tensionată la echipă, Duşan Uhrin fiind criticat, în presa din Cehia, nu doar de către preşedintele echipei, ci şi de unii jucători.

Căpitanul Viktoriei, veteranul Hortvath, a admis faptul că au existat unele discuţii, dar a precizat că lucrurile s-au rezolvat. Ceea ce este greu de crezut, cunoscut fiind faptul că atunci când un antrenor pierde vestiarul rezultatele echipei sunt slabe.

Cu un plus de determinare pentru jucătorii petrolişti, cu o atmosferă fantastică în tribune şi cu problemele cehilor, Petrolul poate face diseară un meci mare.

Partida dintre Petrolul şi Viktoria Plzen începe la ora 21.00, accesul publicului pe stadionul Ilie Oană fiind permis începând cu ora 18.30.