Antrenorul Petrolului Ploieşti, Răzvan lucescu, a comparat dubla confruntare dintre Viktoria Plzen şi Petrolul cu două construcţii aflate în faze diferite: ”Dacă vreţi o comparaţie, cred că va fi o confruntare între o construcţie finalizată, cea a Viktoriei, şi una aflată în fază de proiect, cea a Petrolului”.

Tehnicianul lupilor a punctat, însă, că echipa pe care o pregăteşte are tot ceea ce îi trebuie pentru a obţine calificarea.

”Avem calitate, avem o stare de spirit bună, avem entuziasm şi publicul alături. Avem tot ce ne trebuie pentru a face un meci bun. Fiecare jucător trebuie să dea maximum, şi atunci când avem mingea, dar şi atunci când nu o avem! Cred că va fi un meci cu ritm, o confruntare frumoasă şi consider că este foarte bine că vom avea o brigadă din Anglia!”, a mai declarat Lucescu la conferinţa de presă de astăzi.

Cu acelaşi prilej, Laurenţiu Marinescu a arătat şi el o doză de optimism, moderat, totuşi, înainte de meciul cu Viktoria Plzen, conştient fiind că Petrolul va întâlni o echipă bună, dar nu de speriat!