În prezenţa preşedintelui Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, şi a lui Andi Crângu, directorul executiv al FC Petrolul, a fost lansat astăzi, oficial, parteneriatul dintre FC Petrolul şi Alexandrion.

„Este vorba despre un parteneriat de anvergură şi veţi vedea în perioada următoare ce acţiuni am pregătit în acest sens. Contractul este semnat pentru un an, dar asta nu ănseamnă că nu va fi o perioadă mai lungă!”, a declarat Crângu.

„Decizia de a veni lângă Petrolul este firească! De 20 de ani Alexandrion are afaceri în Prahova şi performanţa Petrolului trebuie sprijinită. Este normal să ne implică, mai ales că nu va fi doar un parteneriat care presupune o sponsorizare cu o sumă de bani şi atât! Veţi vedea că este vorba despre mult mai mult!”, a punctat şi preşedintele Alexandrion Grup.

FC Petrolul şi-a invitat noii parteneri la primul meci oficial pe care echipa îl va disputa joi, pe stadionul Ilie Oană, în turul al doilea preliminar din Europa League.

De asemenea, prin vocea lui Andi Crângu, Petrolul a a nunţat că a mai semnat alte două contracte de parteneriat, ele urmând a fi făcute publice în cel mai scurt timp.